100 g tummaa suklaata
  1 pussi (80g) hasselpähkinärouhetta
  200 g voita
  4 kpl kananmunaa
  2 dl sokeria
  1 dl kaakaojauhetta
  2 dl vehnäjauhoja
  2 tl leivinjauhetta
  2 tl vanilliinisokeria
  1/4 tl suolaa

Rouhi suklaa ja sekoita se hasselpähkinärouheen kanssa.
Sulata ja jäähdytä rasva. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen sulatetun rasvan kanssa. Lisää joukkoon myös suklaa- ja
hasselpähkinärouhe.
Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle
(30×38 cm). Kypsennä leivoksia 200 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
Leikkaa levy jäähtyneenä neliöksi ja ripottele pinnalle tomusokeria.

 

Pipareista pitsikakkuun (toim. Ulla Svensk)