Hellapoliisin suosikkiohjeella tehtyä ihanuutta.

Pohja:

200 g Domino-keksejä murustettuna
75 g voita sulatettuna

Täyte:

2 ½ dl vispikermaa tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
130 g valkosuklaata

250 g maitorahkaa tai tuorejuustoa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
4 liivatetta
2 rkl sitruunamehua
1 ½  isoa Daim -suklaapatukkaa rouhittuna (= 3 palaa)

Sekoita keksinmurut ja sulatettu rasva. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka/tuorejuusto. Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki. Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli.