(12 kpl)
3 voitaikinalevyä (pakaste)
Täytteeksi:
2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 rkl vaniljakreemijauhetta
pari rkl mansikka-vaniljahilloa
Päälle:
tomusokeria
Kauli sulatettuja voitaikinalevyjä n. 40 cm:n pituisiksi suorakaiteiksi. Leikkaa niistä kustakin pituussuunnasta 4 suikaletta. Pyörittele foliosta n. 15 cm pitkiä tuutteja.Kiedo taikinasuikaleet niiden ympärille.
Paista sarvia 225 asteisessa uunissa n. 10-15 min. Kun sarvet ovat jäähtyneet, poista foliorullat. Laita sarven sisälle hillonokare ja pursota sinne myös vaahdotettu vaniljakastike, johon olet lisännyt kreemijauheen. Ripottele pinnalle tomusokeria.
(ohje on mukaeltu Maku 1/11-lehden crim rollseista)
Kommentit