(12 kpl)

3 voitaikinalevyä (pakaste)

Täytteeksi:

2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

1 rkl vaniljakreemijauhetta

pari rkl mansikka-vaniljahilloa

Päälle:

tomusokeria

Kauli sulatettuja voitaikinalevyjä n. 40 cm:n pituisiksi suorakaiteiksi. Leikkaa niistä kustakin pituussuunnasta 4 suikaletta. Pyörittele foliosta n. 15 cm pitkiä tuutteja.Kiedo taikinasuikaleet niiden ympärille.

Paista sarvia  225 asteisessa uunissa n. 10-15 min. Kun sarvet ovat jäähtyneet, poista foliorullat. Laita sarven sisälle hillonokare ja pursota sinne myös vaahdotettu vaniljakastike, johon olet lisännyt kreemijauheen. Ripottele pinnalle tomusokeria.

(ohje on mukaeltu Maku 1/11-lehden crim rollseista)