100 g | taloussuklaata (käytin 200 g Pandan peach passion-suklaata) |
1 ps (150 g) | hasselpähkinärouhetta |
200 g | voita |
4 | kananmunaa |
2 dl | sokeria |
1 dl | kaakaojauhetta |
2 dl | vehnäjauhoja |
2 tl | Pirkka leivinjauhetta |
2 tl | Pirkka vanilliinisokeria |
1/4 tl | suolaa |
Pinnalle |
|
tomusokeria |
Rouhi suklaa. Sulata ja jäähdytä rasva. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Kypsennä leivoksia 200 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Leikkaa levy jäähtyneenä neliöksi ja ripottele pinnalle tomusokeria. Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä tai kermavaahtoa.
(Ohje: Pirkka 5/2000)
Kommentit