Tätä ohjetta oli vaikea vastustaa, kun se tuli vastaan norjalaisessa Passion 4 baking- blogissa. Todellisia herkkupaloja!

After Eight-suklaata ei löytynyt lähikaupasta, joten korvasin ne Kantolan Cafe Deli- minttusuklaakekseillä.

230 g voita

230 g tummaa suklaata

130 g vehnäjauhoja

500 g sokeria (vähän vähempikin riittää...)

2 tl vaniljauutetta tai vaniljasokeria

4 munaa

Sulata voi ja suklaa vesihauteessa. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon rasva-suklaaseos. Lisää jauhot ja vaniljauute tai -sokeri.

Kaada noin puolet taikinasta voideltuun, n. 20 x 30 cm kokoiseen vuokaan. Asettele kokonaiset suklaaneliöt taikinan pinnalle vierekkäin. Kaada loput taikinasta niiden päälle.

Paista 175 asteessa reilut puoli tuntia. Taikina saada jäädä keskeltä pehmeäksi.