Tätä ohjetta oli vaikea vastustaa, kun se tuli vastaan norjalaisessa Passion 4 baking- blogissa. Todellisia herkkupaloja!
After Eight-suklaata ei löytynyt lähikaupasta, joten korvasin ne Kantolan Cafe Deli- minttusuklaakekseillä.
230 g voita
230 g tummaa suklaata
130 g vehnäjauhoja
500 g sokeria (vähän vähempikin riittää...)
2 tl vaniljauutetta tai vaniljasokeria
4 munaa
Sulata voi ja suklaa vesihauteessa. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon rasva-suklaaseos. Lisää jauhot ja vaniljauute tai -sokeri.
Kaada noin puolet taikinasta voideltuun, n. 20 x 30 cm kokoiseen vuokaan. Asettele kokonaiset suklaaneliöt taikinan pinnalle vierekkäin. Kaada loput taikinasta niiden päälle.
Paista 175 asteessa reilut puoli tuntia. Taikina saada jäädä keskeltä pehmeäksi.
Kommentit