Nämä Hellapoliisin ideoimat pikkusuolaiset ovat erittäin maittavia, nopeita valmistaa ja sopivat moneen tilanteeseen.

Ohjeesta tulee n. 30 kpl.


5 kpl Vaasan & Vaasan perunarieskaa (käytin Fazerin rullarieskaa)

Täyte:
200 g Creme Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa
1 maustekurkku pieneksi silputtuna (käytin 2 rkl kurkkusalaattia)
muutama tillinvarsi silputtuna
2 prk tonnikalaa valutettuna

Levitä rieskat työlaudalle.
Sekoita täytteen ainekset sekaisin, levitä tasaisesti rieskoille.
Kääri täytetyt rieskat tiukalle rullalle ja leikkaa tasakokoisiksi paloiksi.
Laita paloihin cocktailtikut, jotta sauma pysyy kiinni. Aseta palat siten, että saumakohta jää alaspäin piiloon.
Voit työntää cocktailtikkuun vielä esimerkiksi kirsikkatomaatin, hillosipulin, viinirypäleen tai oliivin koristeeksi.