Sokerikakkupohja

 

Täyte:

1 prk kondensoitua maitoa

3 banaania

1 prk Flora Vispiä

vaniljasokeria

 

Kuorrutus:

1 pötkö valkoista marsipaania

 

4 dl Flora Vispiä

½ dl sokeria

½ dl cappuccino-jauhetta

 

Keitä kondensoitu maito toffeeksi. Älä avaa tölkkiä, vaan keitä sitä kattilassa 3 tuntia. Huolehdi, että tölkki pysyy koko ajan veden peitossa. Jäähdytä ennen avaamista.

Jaa pohja kolmeen osaan. Kostuta ne vanilja-maidolla. Levitä puolet toffeesta pohjalle. Viipaloi 1½ banaania toffeen päälle. Vaahdota Flora vispi ja levitä puolet siitä banaanien päälle. Tee samoin toisen välin täyttäminen.

Vaahdota kuorrutteeseen tulevat kermat. Mausta sokerilla ja kahvijauheella. Levitä palettiveitsellä tasainen kerros mokkavaahtoa kakun päälle ja reunoille.

Kauli marsipaani tasaiseksi pyöreäksi levyksi (halkaisija n. 25 cm). Nosta se kaulimen avulla kakun päälle. Leikkaa ylimääräiset reunat pois.

Pursota kakun reunat.

Koristele kakun pinta esim. marsipaanikukilla.