2 1/2 dl maitoa
1 dl sokeria
2 tl kardemummaa
1 tl suolaa
(1 kananmuna)
1 ps (11 g) kuivahiivaa
 7 - 8 dl vehnäjauhoja
100 g leivontamargariinia

Täyte:

1 prk vaniljarahkaa

Lämmitä maito. Lisää maitoon sokeri, kardemumma, suola, (muna) ja pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva. Alusta taikinaan loput jauhot vähitellen ja alustamisen loppuvaiheessa pehmeä margariini. Kohota lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi eli 20 - 30 minuuttia.

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuoan pohjan kokoinen pala ja pane paperi vuoan pohjalle.

Kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Levitä täyte taikinalevylle. Kääri levy pitkältä sivulta alkaen rullaksi. Paloittele rulla 7 yhtä leveään palaan ja asettele palat vuokaan. Kohota pullaa lämpimässä paikassa liinalla peitettynä.

Paista 200 asteessa uunin alimmalla tasolla 25 - 30 minuuttia. Jos pinta tummuu liikaa, peitä vuoka paistumisen loppuvaiheessa leivinpaperilla. Irrota bostonpulla vuoasta hieman jäähtyneenä.