100 g taloussuklaata (käytin 200 g Pandan peach passion-suklaata)
1 ps (150 g) hasselpähkinärouhetta
200 g voita
4 kananmunaa
2 dl sokeria
1 dl kaakaojauhetta
2 dl vehnäjauhoja
2 tl Pirkka leivinjauhetta
2 tl Pirkka vanilliinisokeria
1/4 tl suolaa
 

Pinnalle

  tomusokeria

Rouhi suklaa. Sulata ja jäähdytä rasva. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.


Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen sulatetun rasvan kanssa. Lisää joukkoon myös suklaa- ja hasselpähkinärouhe. Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle.


Kypsennä leivoksia 200 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Leikkaa levy jäähtyneenä neliöksi ja ripottele pinnalle tomusokeria. Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä tai kermavaahtoa.

(Ohje: Pirkka 5/2000)